Mc DUFFY's KERRYS

McDuffy's Sean Of Connemara

Viggo

Mer om Viggo klicka här>>>

McDuffy's Gracelin Of Connemara

Lilly

Mer om Lilly klicka här>>>

Irisblu Hot Pants

Maja är en bedårande liten tjej från Irland. Hon är bara 3 månader när hon kommer till mig, men så tuff och positiv som hon var när hon kom till Kastrup och hade varit instängd i en bur i stort sett hela dagen var lite rörande. Väl hemma så visade hon att det finns inget att vara rädd för och sedan går livet ut på att hitta på så mycket hyss som möjligt.

Mer om Maja klicka här>>>

McDuffy's Tralee

Elsa är precis lika vild som hennes mamma var i denna ålder. Elsa är en mycket bestämd dam som man måste lirka med. Det hon tycker är roligt det gör hon annars får det vara. Elsa tror jag kommer att bli bra att ställa ut bara hon brukar allvar. Elsa bor i Falsterbo hos Jonas och hans familj som delar henne med mig.

Mer om Elsa klicka här>>>

S uCh McDuffy's Midleton

Tommy som är Selmas andra bror en mycket livlig hund som tycker om att visa upp sig precis som sin mor. Tommy blev årets valp 2006. Även han är mycket snäll. Är mycket duktig på att träna lydnad. Tommy bor i Bromölla och ägs av Kathleen Byrhagen.

Mer om Tommy klicka här>>>

S DK uCh McDuffy's Murphy

Liam är en av Selmas bröder även han en mycket snäll hund. Liam spårar han också. En mycket noggrann spårhund som inte missar sitt spår en enda gång. Han bor i Lund och ägs av Ida Juhl.

Mer om Liam klicka här>>>

McDuffy's Connemara

Selma en helt ljuvlig liten diamant som även hon tycker om att spåra i skogen och är mycket duktig. Selma tycker även om att visa upp sig i ringen precis som sin mamma. Selma blev tvåa på listan över årets kerryvalp 2006. Selma ägs av mig men bor hos min syster Jane Eriksson.

Mer om Selma klicka här>>>

S uCh McDuffy's Aecky Breaky Heart

Bessy är syster till Sara även hon en helt ljuvlig flicka som är mycket snäll. Bessy bor i Svängsta och ägs av Ann-Sofie Johansson.

Mer om Bessy klicka här>>>

S DK uCh McDuffy's Titty Twister

Sara en mycket snäll och behaglig flicka som älskar att vara ute i skogen och träna spår. Utställning tycker hon är ett nödvändigt ont som hon helst vill slippa.

Mer om Sara klicka här>>>

S DKch McDuffy's Scarlett Knight

Simon en pigg och glad herre som är mycket snäll. Simon var ensam i sin kull men hans mamma försökte ställa upp så mycket hon kunde för att han skulle ha någon att leka med. Simon bor i Falsterbo och ägs av Cia Vinje.

Mer om Simon klicka här>>>

Nord Intch Mc Duffy's Belle Vue

Emma bor hos mig och har fått tre kullar. Blev tvåa bland ch tikar på världsutställningen i Amsterdam 2002. Blev bästa svenskuppfödda tik på kerryutställningen 2003. Blev årets veteran på kerrylistan 2006. En underbar dam som gör som hon själv vill. Utställning är det roligaste hon vet.

Mer om Emma klicka här >>>

McDuffy's Fionnbhara

Amanda var hennes tilltalsnamn lite förvillande eftersom hennes mamma hette Amanda i stamtavlan hon bodde och levde hela sitt långa liv hos min syster Jane Eriksson. Amanda var snäll men andra hundar tyckte hon ej om. Amanda fick en kull där Emma var en bland dem och alla de barn hon fick är fruktansvärt snälla som det kan bli. Amanda var mycket duktig på lydnad, hennes husse körde lite grann för husbehov.

Mer om Fionnbhara klicka här >>>

LP S uCh Amanda

Liza min första tik som jag startade min avel med. Liza var en mycket bestämd dam som inte gillade andra damer. En mycket duktig lydnads hund rolig att träna med. Liza blev årets lydnads kerry 1995.

Mer om Liza klicka här>>>

LP S uCh Lingus Hacker

Tim den (vågar jag säga) enda kerry som har gått i en bruksgren på ELIT nivå. Helt ljuvlig att både träna och leva med. Tims mamma Lingus Anna Perenna blev årets lydnads kerry 1991. Tims dotter Liza blev årets lydnads kerry 1995. Tim var en hund som aldrig hamnade i trubbel för han var så snäll och det var under hans värdighet att bråka med någon annan hund. Tim är grunden i min avel.

Mer om Tim klicka här>>>